DIENSTEN

Waar kunnen wij u mee helpen ?

maintenance icon

Onderhoud en herstellingen

Onderhoud en herstellingen klassiekers en youngtimers

Het onderhoud van een motor omvat o.a.  verversen van de olie, vervangen van de oliefilter, controleren van de remmen, remblokken, schijven en de remvloeistof, het smeren of vervangen van de ketting, vervangen van de banden enz…

Gespecialiseerd in Japanse motoren.

Wij zorgen dat u veilig en zonder problemen de baan op kan.

restore cafe racer icon

Restauratie

Restauratie

Bent u in het bezit van een klassieker en wilt u deze graag restaureren ?  U kan ons contacteren via het contactformulier. Ik help je graag je droommotor terug op de baan te krijgen.

De motorfiets wordt volledig gedemonteerd en het frame wordt opnieuw gepoedercoat. De originele onderdelen worden in de oorspronkelijke staat terug gebracht of gereviseerd.

 Kijk hier voor meer voorbeelden.

spuit pistool

Klein spuitwerk

Klein spuitwerk

U kan bij ons terecht voor het herstellen van lakschade, aanpassen van de kleur van uw motor of herstellen van de originele kleur, striping of stickers. Indien nodig voorzien we ook het nodige plamuurwerk of roestbehandeling van de tank.

powder coating icon

Poederlakken

Poederlakken

Bij poederlakken wordt de kleur als het ware op de onderdelen gebakken. Dit zorgt voor bescherming tegen externe factoren zoals roestvorming en krassen. 

Poederlakken kan worden toegepast in verschillende kleuren, versterkt het object en verlengt de levensduur ervan.

ultrasnoic cleaner motorcycle parts
ultrasoon reinigen

Ultrasoon reinigen

Ultrasoon reinigen

Ultrasoon reinigen van carburatoren en andere onderdelen. Door het langdurig stilstaan worden de carburatoren vervuild en lopen ze meestal niet meer stationair of helemaal niet.

 

Deze methode laat het toe om de onderdelen heel diep en grondig te reinigen.

powder coating icon

Keramisch coaten

Keramisch coaten

CERAKOTE™ is een samengestelde epoxy coating gemaakt met polymere keramiek. Kermamiek is een extreem harde substantie. het eind resultaat is dat Cerakote op elke harde ondergrond toegepast kan worden;plastic, metaal, glas en zelfs hout. Het product wat voorzien is van CERAKOTE™ word corrosie-bestendig, slijt-bestendig, chemisch resistent en vele eigenschappen meer. CERAKOTE™ is getest door vele ASTM testen. Deze testen stelde CERAKOTE™ op tegen vele populaire coatingen waarvan alle slechter presteren op verschillende aspecten, Cerakote behoud zich extreem goed in deze situaties. CERAKOTE™ is beschikbaar in meer dan 110 verschillende kleuren. Omdat CERAKOTE™ origineel ontworpen is voor vuurwapens, waar lakdiktes extreem belangrijk zijn, bereikt CERAKOTE de functies met slechts een dikte van 25 micron.

 

advies

Advies

Advies

Wij bieden advies voor al projecten van klein tot groot onderhoud, vervangen van onderdelen of herstellen van uw motor.  Een volledige restauratie, kleinere aanpassingen of spuit- of laswerk. Er wordt wel enkel gewerkt met volwaardige produkten en niet met aliexpress onderdelen.

Wilt u een  volledig project bij ons laten uitvoeren dat kan ook. Neem contact op en we bespreken samen een aanpak op maat.

606964-bliksem-logo-pictogram-en-symbolen-bout-gratis-vector

Kleine elektriciteitswerken

Elektriciteitswerken

Motorrijden is helaas voor de meeste motards een seizoensgebonden activiteit en om het als zelfstandige in hoofdberoep rendabel te houden combineer ik het sleutelen in de winter en het tussenseizoen met elektriciteitswerkjes. Vandaar ook  de “Bits” in Bits & Bikes.. 🙂 Ik doe voornamelijk kleinere werken die te combineren zijn met het sleutelen aan motoren zoals stopcontacten en verlichting bij plaatsen ,schakelkasten vervangen die niet meer voldoen aan de huidige regelgeving..

Camerabewaking, internetproblemen enz… U kan me steeds contacteren voor een offerte..